Privacy Policy

Omfang og samtykke

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, gemmer, videregiver og beskytter dine personlige oplysninger. Det gælder for alle Kinne Maskinteknik ABs websteder, tjenester og kontakter, hvor der er en henvisning til denne fortrolighedspolitik, uanset hvordan du får adgang til eller bruger dem.

I denne fortrolighedspolitik bruger vi udtrykket "personlige data" til at beskrive oplysninger, der direkte eller indirekte kan identificere en fysisk person.

Ved at acceptere denne fortrolighedspolitik accepterer du, at vi kan indsamle, bruge, videregive og gemme dine personlige data på den måde, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Tredjepartswebsteder: Nogle sider på Kinne Maskinteknik ABs websteder indeholder links til websteder fra tredjeparter. Disse websteder har deres egne fortrolighedspolitikker, og Kinne Maskinteknik AB er ikke ansvarlig for deres drift. Brugere, der sender oplysninger til eller gennem disse tredjepartswebsteder, bør gennemgå webstedsbeskyttelsespolitikkerne, inden de sender personlige oplysninger til dem.

Manager af personlige data

Kinne Maskinteknik AB, Sverige, Förlagsvägen 3, 533 74 Hällekis, Sverige er ansvarlig for personoplysninger. Kinne Maskinteknik AB er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger og for at levere de tjenester, der skal leveres i overensstemmelse med principperne i denne fortrolighedspolitik.

Indsamling af personlige data

Hvis du foretager et køb hos os eller kontakter os via mail, telefon, messer eller via besøg, accepterer du at dele dine personlige data og accepterer, at disse oplysninger vil blive overført og gemt på vores servere i Sverige.

Vi gemmer følgende typer information, navn, adresse, postnummer, postadresse, e-mail-adresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer,

Oplysninger, du giver os

Vi gemmer sådanne oplysninger, som du leverer på vores websteder, eller som du giver os i forbindelse med, at du kontakter os via mail, telefon, på messer eller via besøg. Dette inkluderer:

  • navn, adresse, postnummer, by, land, e-mail-adresse, telefonnummer, mobilnummer.
  • leveringsoplysninger, faktureringsoplysninger, betalingsoplysninger og andre oplysninger, som du giver til køb eller levering af et produkt, og hvis leveringstjenester leveres gennem et af vores integrerede systemer, andre relevante leveringsoplysninger (leveringsstatus) gemt af den valgte leveringspartner;
  • information leveret i forbindelse med diskussioner i fora, via telefon, chats, tvisteløsning, korrespondance via vores websteder eller korrespondance sendt til os.

Brug af personlige data

Formålet med informationen er, at du skal være i stand til at foretage et køb, og vi kan give dig kundeservice.

Ved at acceptere denne fortrolighedspolitik bekræfter du, at vi kan bruge dine personlige oplysninger til:

  • forhindre, opdage og undersøge svig, sikkerhedshændelser, potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter.
  • kontakte dig, enten via e-mail, brev eller telefon for at løse tvister eller til andre formål tilladt ved lov;
  • sammenligne oplysninger for at verificere nøjagtighed og verificere dem med tredjepart;
  • give dig andre tjenester, du anmoder om, og som er beskrevet, når vi indsamler oplysningerne; og
  • med dit samtykke direkte markedsføring til dig ved at sende markedsføringsmateriale om Kinne Maskinteknik ABs produkter.
  • besvare dine anmodninger, for eksempel for at kontakte dig om et spørgsmål, du har sendt til vores kundeservice;

Brug af personlige data til markedsføringsformål

Med dit samtykke opnået i overensstemmelse med gældende regler og denne fortrolighedspolitik, kan vi bruge dine personlige oplysninger til;

  • informere dig om vores produkter og tjenester;
  • sende målrettet markedsføring og salgsfremmende tilbud baseret på dine præferencer;
  • og tilpasse vores service

Vi sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring.

Afslut vores brug af personlige data til markedsføringsformål

Hvis du ikke ønsker at modtage marketing- og annonceringstilbud fra os, så fortæl os det via sales@kinnemaskinteknik.com.

Du kan læse vores Cookiepolitik for mere information om, hvordan disse bruges på vores websider.

Videregivelse af personlige data

Vi videregiver personlige oplysninger for at opfylde juridiske forpligtelser. Sådanne oplysninger videregives kun i overensstemmelse med gældende love og forskrifter.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med:

  • Underleverandører, der hjælper os med at drive virksomheden (såsom, men ikke begrænset til, kundeservice, bedrageriundersøgelser, fakturainsamling, transport og webstedets drift).
  • Tilsynsmyndighed, politimyndighed eller anden autoriseret tredjepart til at besvare spørgsmål i forbindelse med en kriminel efterforskning eller påstået ulovlig aktivitet eller anden aktivitet, der kan medføre ansvar for os eller dig. I så fald vil vi i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, videregive de oplysninger, der er relevante og nødvendige for efterforskningen, såsom navn, personnummer, by, stat eller provins, postadresse, telefonnummer, e-mail-adresse, historie brugernavn, IP-adresse, klage over svig og salgshistorie.
  • Kreditrapporteringsfirmaer, som vi kan rapportere oplysninger om dit køb, manglende betaling eller andre overtrædelser af din konto, der kan vises i din kreditrapport, i det omfang det er tilladt i henhold til loven.
  • Andre virksomheder, hvis vi skulle fusionere eller blive overtaget af et sådant selskab. Hvis dette sker, kræver vi, at det nye firma overholder denne fortrolighedspolitik vedrørende behandlingen af ​​dine personlige data. Hvis dine personlige data vil blive brugt eller videregivet til andet formål end det, der er angivet i denne politik, vil vi informere dig om dem og, hvis relevant, anmode om dit samtykke.

Overførsel af personoplysninger

Vi lagrer og behandler dine personlige data på vores servere i Sverige.

Sikkerhed og opbevaring af personlige data

Vi bruger fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i relation til mængden og følsomheden af ​​personoplysninger for at forhindre uautoriseret behandling, herunder, men ikke begrænset til, uautoriseret adgang, erhvervelse og brug af, tab, sletning eller skade på brugerens personlige data. Nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi bruger, er firewalls, virusbeskyttelse, adgangskontrol og fysisk beskyttelse i form af sikkerhedshvelve / pengeskabe.

Sletning af data og bevarelse af personoplysninger

På din anmodning og i overensstemmelse med bestemmelserne i dette afsnit sletter vi dine personlige oplysninger så hurtigt som muligt. Sletning af data vil ske i overensstemmelse med gældende lov.

Vi kan opbevare personlige oplysninger om personer og virksomheder, hvis:

  • vi har en legitim forretningsinteresse og er ikke forbudt ved lov, såsom at inddrive forfaldne gebyrer, håndtere tvisteløsning eller
  • vi er forpligtet til at opbevare personlige data for at opfylde juridiske forpligtelser som overholdelse af lokal lovgivning, svig og hvidvaskning af penge eller til at tage andre forholdsregler, der er tilladt ved lov.

Under sådanne omstændigheder håndteres personoplysninger sikkert og kun så længe som nødvendigt.

Dina rettigheter

Med forbehold af de begrænsninger, der er indført i EØS-databeskyttelsesloven, har du visse rettigheder vedrørende dine personlige data. Du har ret til adgang, rettelse, begrænsning, indsigelse, sletning og dataportabilitet. Kontakt os, hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder. Hvis du ønsker at anmode om adgang til alle personlige oplysninger, vi har om dig, skal du være opmærksom på, at der kræves godkendt fotoidentifikation for at bevise din identitet.

Kontakt os

Du kan Kontakt os online når som helst. Hvis spørgsmål ikke besvares online, kan du skrive til os: Kinne Maskinteknik AB, Förlagsvägen 3, 533 74 Hällekis, Sverige.

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi håndterer dine spørgsmål, har du ret til at indsende en klage til Datatilsynet.